[開箱] 2015年一入小電處

話說2015年頭有幾位高人深知小弟頭痛了幾年, 2014年內他們一直幫助小弟找了很多藥方去治療小弟的偏頭痛, 可借都只有一點點好轉. 直至上星期突然收其中一位高人的電話, 有新藥試不試我二話不說飛咁快去拎藥, 回家後就今鋪大鑊中招了啦 ...最後當然為了自己身體好即是決定問醫生我要買斷隻藥, 終於解決了60%的偏頭痛了.

好小出POST文筆麻麻及小弟一直都沒有用電處的 , 煲了都有6日了對比之前好大分別無論音場, 定位, 立體感都好咗好多, 細節再豐富高低伸延再靚的及好靜, 連低頻都好有層次, 現在開大聲點都唔會覺得有點亂樣樣野都安安份份, 聲音出得嚟好自然音樂感好細節豐富無論聽乜都好有feel
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

又吾貼下我幫手diy 的parts XD

話說2015年頭有幾位高人深知小弟頭痛了幾年, 2014年內他們一直幫助小弟找了很多藥方去治療小弟的偏頭痛, 可 ...
rxooo 發表於 2015-1-14 20:27

the next station is 農夫地盒

mike1981 發表於 2015-1-14 20:44

Mike兄小弟想試, 但要點時間回下氣先及無位放先係問題

mike1981 發表於 2015-1-14 20:44

有冇對比過農夫同pac地盒?

有冇對比過農夫同pac地盒?
darkfrank 發表於 2015-1-14 20:51

無呀, 不過我想試trition地盒多D

Mike兄小弟想試, 但要點時間回下氣先及無位放先係問題
rxooo 發表於 2015-1-14 20:48

題外話, 你部goldmund 唔係一手吧?

回覆 7# mike1981
MIKE兄你睇錯左啦...那部是唯一一部DIY的1794 DAC來的...

回覆 7# mike1981

佢個「Goldmund 箱」肯定係一手...

好富貴呵...個ISOL 8 要幾$$呀