三千零蚊有無平靚正 home theater 推介???

之前前用 SONY Home theater 一體化連 DVD player(四、五年前約二千蚊左右), 感覺麻麻地, 現在想升升級, 請問有無推介呢? 見 LG 有隻二千零蚊左右架 home theater 連 BR 碟機, 仲可以上 4K 連無線後置 speaker, model : BH7240BW, 我見咁平, 仲有齊晒咁多貴價機功能, 唔知效果如何呢? 謝謝!

LG BH7230B  $3480

LG BH7230B  $3480
lookfrance 發表於 2015-3-13 16:09

請問 BH7240BW 同 BH7230B 有何分別呢? 為何 BH7230B 會貴過 BH7240B 呢? 謝謝指教!

回覆 3# sonycliepda

好似係唔同國家唔同型號.

回覆  sonycliepda

好似係唔同國家唔同型號.
lookfrance 發表於 2015-3-13 17:59

咁係未 BH7230B 靚過 BH7240B 呢? 謝謝!

唔洗升... 一升就唔好再用套裝機.

回復 6 #uraki

同意。

求其去 二手 hifi site 執套 3~4年前 嘅 av amp都係 千幾

via HKEPC Reader for Android

極唔建議連碟機嘅 因為一定勁雞 除非你係但求有聲出就得

三千幾蚊唔買套裝可以買咩呀? 上面兩位想推介人買二手AV amp + ear phone?
一隻入門Subwoofer都過兩三千

回覆 9# 未熟者

入門 5.1 speaker set 二手 都係2K 左右連 active sub-woofer.
呢D 野要平有平玩貴有貴玩O既.