唔洗電的 DAC

唔洗電的 DAC 有冇好推介?

是咁的.... 想插隻 DAC 去隻 NAS 到.... 轉 RCA 落 AMP 解碼....

唔用電的感覺上好似好雞.... 係咪質素真係差啲.... ?

要求唔係太高.....  都係插住ONKYO的AV AMP ... CHEAP CHEAP 書架仔 SPEAKER

請問有咩好推介.... ?

PS: 唔想插電係因為, 個拖板真係冇位了.... 買左個一拖八.... 又插電視  / AMP / ROUTER / 電話 / NAS .........

唔洗電的 DAC 有冇好推介?

是咁的.... 想插隻 DAC 去隻 NAS 到.... 轉 RCA 落 AMP 解碼....

唔用電的感覺 ...
吹水王 發表於 18-3-2015 02:48 PM

呢個...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢個...
mig33 發表於 2015-3-18 14:50

E 個又好似雞過頭....

請問有冇師兄用過?

一插就用得...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

一插就用得...
mig33 發表於 2015-3-18 15:37

how much of this one ?

Fostex HP-A4都唔洗電

how much of this one ?
吹水王 發表於 18-3-2015 03:51 PM

你要送俾你,自己過嚟攞

求其一隻USB取電嘅DAC都OK

我賣緊呢隻,USB取電,不過唔知用唔用到你個NAS度
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2176980