想換部 27"-28" 電視畀老父

因為空間有限,放唔落大路好多嘅 32" 機種
暫時睇到三星 T27D590 同埋創維 28E510 放得落(闊度25內),
請問各位朋友可有其他介紹 (具備基本電視功能已經足夠)?

咁3星囉。

XD

暫時睇到三星 T27D590 同埋創維 28E510 放得落(闊度25 ...
logoff 發表於 2015-4-20 08:20

可以考慮 SONY 機款, 如他們的 32" LEDTV 大約只有 31.5" 左右, 所以比起其他牌子 size 細小小架!~

Skyworth 係平,但一熱就好易hang

via HKEPC Reader for Android

暫時睇到三星 T27D590 同埋創維 28E510 放得落(闊度25 ...
logoff 發表於 2015-4-20 08:20

正路samsung / lg d細尺寸電視

可以考慮 SONY 機款, 如他們的 32" LEDTV 大約只有 31.5" 左右, 所以比起其他牌子 size 細小小架!~ ...
sonycliepda 發表於 2015-4-20 11:10

只要度下幾闊就知放唔放得落

多謝各位意見,似乎都係要請三叔返老家陪伴老父.........

多謝各位意見,似乎都係要請三叔返老家陪伴老父.........
logoff 發表於 2015-4-20 20:35

但三叔啲野感覺好易壞, 身邊好多朋友使用三叔好彩架差不多完保養開始有問題, 唔好彩架剛過保養即出事呀!

回覆 8# sonycliepda

講開保養,都係樂聲嗰5年保實用啲,其他牌子嗰啲5年保唔夠全面,真唔會比主流嘅 2-3 年保好得幾多.............

sharp is price/ performance