想買 Bose SoundLink III 見格價網有間深水埗店好平爭啲瀨嘢!

本想左好耐買尼個喇叭 Bose SoundLink III , 睇格價網有間深水埗 Cyber Audio , 佢聲明絕對係行貨 , 但我上 Bose 專頁又見人留言問同一個類似問題 , Bose 官方竟然話唔係 , 好彩無買唧 , 唔係買左無保養就大劑!

有無人光顧過? 佢咁做唔係犯 (新修訂商品說明條例) 咩? 其實尼 d 細鋪會唔會係賣水貨當行貨??????

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

多謝師兄資訊 !  

其實睇多兩間價錢就知啦,相差太遠就知水定行,呢d電子野一分錢一分貨同樣貨品相差太大,一係水貨,一係米奇貨啦

其實睇多兩間價錢就知啦,相差太遠就知水定行,呢d電子野一分錢一分貨同樣貨品相差太大,一係水貨,一係米 ...
eric1214 發表於 2015-7-12 10:16

但又唔系相差太遠, 爭十零廿 蚊左右!!!

可能同其他鋪拆貨~ 擔心可以去大鋪買

本想左好耐買尼個喇叭 Bose SoundLink III , 睇格價網有間深水埗 Cyber Audio , 佢聲明絕對係行貨 , 但我 ...
光波爐 發表於 2015-7-11 21:59

有D店會同大鋪夾份買再拆貨 完

或者個老細有好多間公司

可能同其他鋪拆貨~ 擔心可以去大鋪買
Kin_2012 發表於 2015-7-12 17:04

請問咩叫拆貨? 但 BOSE 官方話佢開既單唔受理, 咁我幫佢買如果有壞,拎番比佢佢係咪有辦法拎番正式維修部整?