[開箱] [開箱] 超平!$199 小米藍牙音箱

今日收到小米藍牙音箱,拍左條開箱片~

https://youtu.be/L73NNrxtmfQ

$199 人仔,算係咁,收貨啦~ 俾屋企人放廁所一流!

商戶做開箱片?
多謝分享

商戶做開箱片?
多謝分享
monster2046 發表於 2015-10-29 10:34

師兄, 你想得太多了... 要買就自己上 mi.com 到買啦~ 只係分享 !

師兄,第度都見你出post 講呢隻野,我去mi.com已經無晒貨,只有粉紅色

師兄,第度都見你出post 講呢隻野,我去mi.com已經無晒貨,只有粉紅色
...
kinghung 發表於 2015-10-29 18:07

講明先,我冇得賣架,費事D人話我係商戶。

CHING,小米既野,係要搶的!!! 我買果時,得金色咋~ 如果想快,去SSP搵搵啦~

一街都係呢類野,仲要搶?岩岩淘寶見到個仲多人好評都係百五人仔(外型差不多)

小米宜家我大陸同事都無乜人買啦

Mackie CR4BT係少有嘅藍芽監聽喇叭, 價錢唔貴, 都諗得過嘅

一街都係呢類野,仲要搶?岩岩淘寶見到個仲多人好評都係百五人仔(外型差不多)  

小米宜家我大陸同事 ...
kinghung 發表於 2015-10-30 07:00

好多人好評

via HKEPC Reader for Android

如果音質有番啲Bass、我就會買個用下

小米宜家我大陸同事 ...
kinghung 發表於 2015-10-30 07:00

小米冇人買架啦? 咁我諗小米每次出好少貨, 成日買唔到囉.