2016年的新器材.

月頭入左Matrix公司最新平衡耳擴HPA-3B.
我個人慣左買新機或線唔會即時聽會煲左先,煲左3星期機今日正正式式去聽.
用ud-501播聽慣聽熟的歌, 用番ha-501用開的cardas電源線nordost平衡線.
耳筒也是用開hd700,712pro,z7,dt880等等.
聽左3粒鐘新擴不論人聲,感情,線條,尾音,密度等等比ha-501好,不是ha-501差而係3b更好.
最後都係個句:
我聽到有分別唔代表你都聽到有,相反你聽唔到有分別亦唔代表我都聽唔到有分別.
以上是我個人聽感只供參考,每人對聲音要求口味不同耳聽為實.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

恭喜晒....
請問部機會唔會好熱?外殼大約幾多度?
見到有十支三極管+regulator,集中晒個殼散熱

恭喜晒....
請問部機會唔會好熱?外殼大約幾多度?
見到有十支三極管+regulator,集中晒個殼散熱 ...
wongsimon 發表於 2016-1-23 06:05

呢部野D料睇落好似仲勁過class D嘅機仔。

呢部野D料睇落好似仲勁過class D嘅機仔。
sniperX 發表於 2016-1-23 11:03

何以見得?

回覆 2# wongsimon
放隻手機殼有d暖,我估大約十度呱~

幾錢呀?

幾錢呀?
anna.v 發表於 2016-1-23 16:18

http://www.amazon.com/gp/product ... _=sr_1_2&sr=8-2

代工公司來?

回覆  anna.v
seesee here
KOJI 發表於 2016-1-23 18:25

THX,  睇完隻牛, 呢件野都幾大隻