綠聯出左隻新3.5轉rca線

36蚊1.5m
有冇人出測試包膠

聽講綠聯啲線嘅品質都唔算差,而且都唔貴,有閒錢咪買一條玩下囉。
btw,我比較想試哩一隻3.5mm鍍銀 aux音頻線,睇下做對錄線嘅效果掂唔掂:
https://world.tmall.com/item/446 ... p;skuId=81896950152

聽講綠聯啲線嘅品質都唔算差,而且都唔貴,有閒錢咪買一條玩下囉。
btw,我比較想試哩一隻3.5mm鍍銀 aux音 ...
hk133 發表於 2016-5-8 12:02

綠聯係平野之中質量有保證,我好多線都係買佢,十幾蚊條HDMI線用好耐無投訴

via HKEPC Reader for Android

綠聯係平野之中質量有保證,我好多線都係買佢,十幾蚊條HDMI線用好耐無投訴

via HKEPC Reader for Andro ...
kinghung 發表於 2016-5-8 17:45

CHing哩排會唔會去tb買嘢?介唔介意我搭單買條鍍銀AUX線?

沒有最平,只有更平, 唔好話我成日老點人。  

另我揾 3.5mm 轉兩個 lar 插, 求求其,
插條  ...
brainiepc 發表於 2016-5-8 19:14

對雜嘜無興趣,出左事無得怨其他人。
    綠聯都算有啲信譽,價錢都唔貴。btw,CHing你如果去tb買嘢,順便幫我搭單買條綠聯0.5M鍍銀線俾我玩下啦,MTR交收唔洗擔心出事。

有條綠聯3.5mm 延長線, 好過雜貨店果d 好多
其他DVI, HDMI 線我都係買綠聯

CHing哩排會唔會去tb買嘢?介唔介意我搭單買條鍍銀AUX線?
hk133 發表於 2016-5-8 17:56

整時都未計劃買,如有會PM你問左你先!

整時都未計劃買,如有會PM你問左你先!
kinghung 發表於 2016-5-9 05:59

OK唔該曬CHing。