新野Mini-i pro 2 +Mini-i AMP

係Iniegogo見到
https://www.indiegogo.com/projec ... -suite/x/14484994#/
上兩代都有好評,
今代多左藍芽,耳放參數變了 ,應該也有改進,箱體改了。而新AMP推力好似幾勁,1X450W 或 2X120W。
頭好幾名只係USD299,以XMOS+ESS 9016+LME49720+TPA6120A2既有牌子DAC黎講好很抵
而家一代賣緊三千幾港紙。
落左單,期待8月中收貨!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都用緊呢個牌子部HPA-3B好滿意

我都用緊呢個牌子部HPA-3B好滿意
KOJI 發表於 2016-7-1 15:07

見到推力好Q勁
但甲類耳放會唔會好熱?

回覆 3# nhoj
的確夠力而又好聲, 不錯純甲類真係有d熱

回覆  nhoj
的確夠力而又好聲, 不錯純甲類真係有d熱
KOJI 發表於 2016-7-1 20:33

ching 你set野搞到我好想黎聽下

係Iniegogo見到

上兩代都有好評,
今代多左藍芽,耳放參數變了 ,應該也有改進,箱體改了。而新AMP推力好 ...
nhoj 發表於 2016-6-30 23:31

用緊2014年版mini i pro, 覺得改變不大所以無打算換,根本野都係一樣咁既

via HKEPC Reader for Android

用緊2014年版mini i pro, 覺得改變不大所以無打算換,根本野都係一樣咁既

via HKEPC Reader for Android ...
kinghung 發表於 2016-7-2 21:27

訊噪比從115dB再上到123dB,線路應該有改進過黎
多左aptx藍芽
耳放亦都有提升,推力加強
箱體見佢成個CNC車出黎,加埋前面版強化玻璃
據說售價會接番上一代個價
當然已有既梗係升級好過啦

我都落左部mini-i pro 2.

我都剛剛落左部

用緊adam artist 5 內置的usb dac,一直都想找個dac
平平地試得過

我係用緊artist 3, 都係用緊內置既dac.