解碼器運放一問

解碼器用緊淘仔藍鳥台式嘅解碼器,3粒運放用緊2604,如果想提高分析力,想變成女毒,人聲同中頻行先,最好有空間感,可以換咩運放?thank you

解碼器用緊淘仔藍鳥台式嘅解碼器,3粒運放用緊2604,如果想提高分析力,想變成女毒,人聲同中頻行先,最好 ...
jasonchoi8 發表於 2016-8-17 22:34

女毒人聲 MUSES02 x 3粒,HK$1,050.-

via HKEPC Reader for Android

回復 1 #jasonchoi8

分析+空間感  MUSES01 x 3粒,又係HK$1,050.-  

清爽無味精 LME49720NA x3,HK$69.-

刺激大動態 AD827SQ x3,HK$978.-

回覆 5# Fizzy

Thx ching,咁金封9922同金封9920又覺得點?

回覆  Fizzy

jasonchoi8 發表於 2016-8-18 16:27

噢,呢兩粒我手上無又無聽過,俾唔到意見

回覆  Fizzy

jasonchoi8 發表於 2016-8-18 16:27

唔會係講緊AMP字頭個隻下化

回覆 8# deathson666

對吖。。。好差嫁?

回覆  deathson666

對吖。。。好差嫁?
jasonchoi8 發表於 2016-8-18 18:07

無話差唔差的
不過一間謎一樣的廠
謎一樣的公司
生產及銷售謎一樣的OPAMP

明就明, 唔明就去買幾粒試下
順手出個Report黎睇下