[測試] Mytek Brooklyn

試聽左,覺得聲音中性,唔會冷聲, 人聲好聽(唔會冷及乾), 音場闊,定位非常準確, 當時係用Adam Artist 5 來試, 軟件係 Audirvana 1.5 (舊版), 試聽 24/96 MQS

華文評價比較少, 唔知點解, 貴,佢又唔算天價

回覆 1# kinghung
Tsang Fook ?

無乜華文 review 會唔會係因爲太新?是否新 model?

via HKEPC Reader for Android

TF 不嬲做 pro audio
對散客唔嗲唔吊
更唔好講 鱔稿/線上 promo 

Brooklyn 用 Sabre 9018K2M,舊年年尾出
第一代 Stereo 成功 (性價比),  雄心出部 3 倍價 Manhattan
不過做生意始終要面對現實

Stereo 年代聽過幾套組合 (mac/PC NB), 唔知點解用 Mac 係好聲 d, 睇下來到 win 10+Brooklyn 又點 

今次個 HP ouput 有成 6W, 我有 d 興趣.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實係香港無冇人討論only,內地一早就好多人玩過評過了...

部機分折力好高,好靜下,細節變化多。不會太有個性,音場也寛闊,耳擴少用不過聽了一下,推AKG712 PRO , very details and smooth,但音場比較近耳。
其實最驚呀係低音Details ,好鮮活清晰。

回覆  kinghung
Tsang Fook ?
KOJI 發表於 2016-8-19 20:02

DMA

無乜華文 review 會唔會係因爲太新?是否新 model?

via HKEPC Reader for Android
Fizzy 發表於 2016-8-19 21:07

師兄,都新左有一段時間

TF 不嬲做 pro audio
對散客唔嗲唔吊
更唔好講 鱔稿/線上 promo 

Brooklyn 用 Sabre 9018K2M, ...
Botti 發表於 2016-8-20 10:19

Brooklyn 好似係 ESS9016

回覆 9# kinghung
ESS9016
http://www.head4.net/news_detail.php?ID=1416