[測試] 想問有無人買bragi the dash

2.0 係咪連唔到apple watch
同藍牙係咪好差?
Thanks

via HKEPC Ionic Reader v1.4.1 - iPhone

2.0 係咪連唔到apple watch

同藍牙係咪好差?

唔係

終於見到廣告,價位甘樣,吾係好敢試。marketing spec 講到甘完美,少一樣都會吾開心。

唔係
skyTOP 發表於 2016-8-21 14:19

可唔可以有乜好同唔好?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

回覆 4# elmo3
好:
1)聽歌音質唔錯
2)兩邊耳連接用NFMI對人體無害
3)一個人去游水聽歌感覺唔錯

唔好:
1)講電話音質唔夠好
聽對方講話還可以
我講野就要大聲小小
而且對方表示聽到我環境雜音
2)連接藍牙時電話一定要袋右手邊
3)FW未寫好,溫度計未用到,耳骨Mic又會收到環境雜音
4)QC做得唔好,不良率好高,都幾多人要寄返廠換新機
5)有好輕微white noise

回覆  elmo3
好:
1)聽歌音質唔錯
2)兩邊耳連接用NFMI對人體無害
3)一個人去游水聽歌感覺唔錯

唔好:
1)講 ...
skyTOP 發表於 2016-8-23 20:58

45好像現在已沒呢個問題
我朋友話聽我講野清wo

45好像現在已沒呢個問題
我朋友話聽我講野清wo
shal 發表於 2016-8-23 23:17

1)只係我講野唔可以低聲細語要正常音量,聽到好清楚對方仲立體聲。
聽歌細節好過Bose wireless ,人聲有啲濛。sbh80 好過佢
2)做工就發現led 藍兩面有色差,耳咀個網會掉出來(最後自己用夾頂䎗入去)
3)wireless 掉綫無想像中咁嚴重,但2.0衰過1.41,右面pocket 連綫穩定。
4)earplug 認真麻麻,暫時用Shure 加佢個plug .
5)右面操控不太sensitive,stop/next/跟唔上速度

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

回覆 5# skyTOP

whats is FW?

回覆  skyTOP

whats is FW?
praxis 發表於 2016-8-24 23:14

firmware