[開箱] Holo Audio Titan USB

本身用開JITTER BUG
幾個月前朋友間已有人試左話比JITTER BUG更好
但又有唔少REPORT又話會DETECT唔到, 15/16
最後都係決定做白老鼠試下先

初步感覺, 對比JITTER BUG
1)  音箱要拉前一點, JITTER BUG會加大左80-200hz 但sub bass其實少左, holo audio sub bass有力好多
2) Jitter bug 會比較慢, 微動態會弱, 其實係好細程度, 感覺就是比較ANALOGUE的味道  HOLO相對就什麼都沒改太多, 中高會比較多
3) 音箱TOE IN要再少一點, 初開聲有點硬, 耐了整體提升都幾好, 實在, 全頻較有力

我試既係300MA 也不覺得為何需要800MA
我一路覺得電流夠就好, 大電流就自然大NOISE
加上價格同JITTER BUG差太遠 不值了

如果書台用AUDIO, 都無乜SUBBASS可言的話, 其實兩者差距會比較細
聽說耳機上分別都好明顯, 我就沒玩耳機試不到了
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

幾時買泉dac玩?

嘩...好毒...好跟隊買隻試下先

幾時買泉dac玩?
gapson 發表於 2016-10-12 15:07

泉高清我就不太好了
Mod版更加鬼五馬六咁變左零件堆砌 我都係pass

泉高清我就不太好了
Mod版更加鬼五馬六咁變左零件堆砌 我都係pass
mike1981 發表於 2016-10-12 16:10

完全同意
相同感覺

via HKEPC Reader for Android

本身用開JITTER BUG
幾個月前朋友間已有人試左話比JITTER BUG更好
但又有唔少REPORT又話會DETECT唔到, 15/1 ...
mike1981 發表於 2016-10-12 12:58

我都用咗兩個月,好好效果,bass 量係收斂一點,但bass 的線條同個質都更好,整體image 更立體。

最近好hit 聲x地盒
有無興趣開個箱
Btw, amp岩岩發貨 撞正十一

最近好hit 聲x地盒
有無興趣開個箱
Btw, amp岩岩發貨 撞正十一
sapphire4890 發表於 2016-10-12 17:39

地盒都係買農夫
再唔係自己整啦

地盒都係買農夫
再唔係自己整啦
mike1981 發表於 2016-10-12 17:51

買埋吸震鼠