[開箱] 窮人 Sony NW-A35開箱 + ■聽感 已 [email protected]

https://youtu.be/fKEuck8ik-I

耳機:Fender FXA7

對比器材:Sony Xperia XZ,Apple iPad Pro

聽感:試咗Vitas嘅Opera 2 FLAC,首先講吓手機先,Xperia XZ比我嘅感覺係同Walkman同一路嘅調音,都係偏向冰冷,甜嘅感覺,喺高音嘅聲音比較突出,喺低音方面,A35係冇iPad Pro咁低,可能係因為Apple嘅聲偏向中性,比較上會暖返啲,但係唔知係我嘅感覺定係點,好似隔咗層嘢咁,銀住銀住咁,而A35相對地係清晰,同埋佢嗰啲setting係可以將部A35變成另一部機,一部我覺得可以做到boom boom boom嘅機,同埋A35嘅音場,音色係比較寬廣,圓潤,亦都係我喺Sony Store聽咗幾分鐘決定買佢嘅原因.....喺細節上A35係明顯過XZ同埋iPad.

總結:,A35將我從朦朧嘅XZ,iPad去到一個萬里無雲嘅地區,同埋暫時嘅感覺係要幾多有幾多

今次罪大竟然入埋原裝套,仲要齊色。 原本琴日唸住係百記九衝部紅色,不過最後都想試下 demo 先,始終見有唔少人話 A35 調音唔同左,同埋想確認下推力有無加強,最衰百記無 demo。

今日去左SONY MK 試~
1680送100 SONY禮券~

我搵緊邊度有得平

回覆 3# countryboy

Sony Store大把有得你試

回覆 4# a886

咁新,平極有限啦

同埋嗰100係比你買原裝殼架

回覆  countryboy

Sony Store大把有得你試
chromechan 發表於 2016-11-13 21:55

我要過幾日先得閒上去,早幾日又唔見,得金機同黑機,係好,不過太貴。

回覆 7# countryboy

好似開賣咗幾日啫(我唔肯定)

我11號上去,已經有紅色,綠色(我呢隻),黃色,粉紅色,黑色

聽感:試ing

耳機:

對比器材:Sony Xperia XZ,Apple iPad Pro............冇啦 ...
chromechan 發表於 2016-11-13 21:32

感覺如何? 我都係用Xperia XZ係街聽. 聽相同歌相差得遠唔遠?

回覆 9# MirageKnight

其實我聽緊有更新,你可以喺#2見到,應該好快啫