揸車用藍芽耳機,求推介

最主要都係用黎講電話,通話清晰,舊電夠用一日就得
有冇CHING用開邊隻好用???

好多款式啦,不過舊電要夠大就真係要揀下,有好多得幾粒鐘

好多款式啦,不過舊電要夠大就真係要揀下,有好多得幾粒鐘
Hardcopy 發表於 2017-1-17 18:44

有好多都係寫四粒鐘左右,實際用落仲要冇咁多

其實揸車用最緊要都係講電話要清同埋接收要穩定姐,我自己就用ITECH隻CLIP 2 MINI,都幾好用,又唔算貴

其實揸車用最緊要都係講電話要清同埋接收要穩定姐,我自己就用ITECH隻CLIP 2 MINI,都幾好用,又唔算貴 ...
jackyyy 發表於 2017-1-17 19:29

呢隻有乜特別,好似隻隻藍芽都差唔多..

呢隻有乜特別,好似隻隻藍芽都差唔多..
kaka.ho28 發表於 2017-1-17 19:35

我見佢舊電幾襟用先至買佢,用到六七個鍾
有HD VOICE,基本上都夠我用,不過有驚喜ge係聽歌D聲都唔差
唔知係咪因為佢行AAC編解碼器

我見佢舊電幾襟用先至買佢,用到六七個鍾
有HD VOICE,基本上都夠我用,不過有驚喜ge係聽歌D聲都唔差
唔知係 ...
jackyyy 發表於 2017-1-17 20:24

都有關係嫁,我本身都用IPHONE,隻clip2有內置耳擴,尤其是聽歌果陣就知音質係明顯好D

落去腦埸睇下,大把款,同意電量好緊要

回覆 7# lai.areon

之前兩種都有用過,有內置耳擴D聲係會靚D

落去腦埸睇下,大把款,同意電量好緊要
chu_kenneth 發表於 2017-1-18 16:37

腦埸有好多質素好差..試過買左隻用左兩個月就壞
反而樓上講果隻clip 2好似幾吸引,舊電都夠勁