[測試] Power Cord

如果俾有源喇叭用. 1.5-2M, 英式, $600-800左右, 有無推介?
Gotham 85055 好嗎?

可以買廠線,入門呢個價都易找

如果俾有源喇叭用. 1.5-2M, 英式, $600-800左右, 有無推介?
Gotham 85055 好嗎?
kinghung 發表於 2017-2-2 14:10

厘條比對Adam A8X同S3X-V用緊唔錯.
買多咗有冇興趣?

Details about  ViaBlue X-25 Silver 3 x 2,5 qmm

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 3# Trimformguy
師兄你拉果條明線去牆插蘇是用什麽線?

厘條比對Adam A8X同S3X-V用緊唔錯.
買多咗有冇興趣?
Trimformguy 發表於 2017-2-2 16:51

師兄, 頭係MK ?
尾插係? 及幾錢?
謝謝

可以買廠線,入門呢個價都易找
NOPSS 發表於 2017-2-2 16:31

版大,廠線有乜建議俾我?

回覆 3# Trimformguy

師兄,大家都係ADAM 及AKG 用家

$600-800左右,1條定1對先?1對就唔洗諗Gotham 85055啦

$600-800左右,1條定1對先?1對就唔洗諗Gotham 85055啦
jamesc138 發表於 2017-2-2 18:25

一條! 一對1200-1600
岩岩見review33: 代理Labkable Gotham 85055 2M DIY 線要890蚊一條 (英式MS頭, 尾插係美國品牌我唔識)

回覆 9# kinghung

嘩,lab記食水都幾深下,自己識diy就自己整,平好多,可以去地庫問下,我唔記得地庫是$120定$180一米,之前買過85225都是$60一米