想搵聽歌用ge藍芽耳機

想搵隻藍芽耳機黎自己用,見好多款唔係好識揀
主要都係平時用黎聽歌,最好音質靚少少嘅,有冇CHING有推介?

有一般藍芽,而家又有D真無線耳機,都唔差嫁

睇你用咩音源黎播,我自己就用慣IPHONE,所以如果買藍芽黎聽歌通常都會揀番AAC格式嘅

而家我用緊itech新出果款clip 2 mini,都係行AAC格式又內置埋耳擴,藍芽黎講音質算係好好

而家我用緊itech新出果款clip 2 mini,都係行AAC格式又內置埋耳擴,藍芽黎講音質算係好好 ...
jackyyy 發表於 2017-2-20 16:43

clip 2 mini好似出左好多年嫁啦喎,我老豆都有隻用左好耐

clip 2 mini好似出左好多年嫁啦喎,我老豆都有隻用左好耐
kaka.ho28 發表於 2017-2-20 17:58

咁我諗你果隻係舊款黎,剩係講到電話聽唔到歌ge

咁我諗你果隻係舊款黎,剩係講到電話聽唔到歌ge
jackyyy 發表於 2017-2-20 18:19

係啊~新果隻有乜唔同,岩岩我上網睇個樣好似冇分別

係啊~新果隻有乜唔同,岩岩我上網睇個樣好似冇分別
kaka.ho28 發表於 2017-2-20 18:21

新果隻係行AAC編碼,可以聽到歌,講電話都清左好多

而家我用緊itech新出果款clip 2 mini,都係行AAC格式又內置埋耳擴,藍芽黎講音質算係好好 ...
jackyyy 發表於 2017-2-20 16:43

呢隻我都用緊,可能因為佢內置埋耳擴,藍芽黎講音質都好唔錯,拎番隻W4R出黎試推都推得郁

呢隻我都用緊,可能因為佢內置埋耳擴,藍芽黎講音質都好唔錯,拎番隻W4R出黎試推都推得郁 ...
kilikulu 發表於 2017-2-20 18:30

用藍芽黎推W4R會唔會有D浪費??