剛入的CD

陳潔儀 隻日製k2cd,超好聲

跟你隊入隻陳潔儀 隻日製k2cd  先

跟你隊入隻陳潔儀 隻日製k2cd  先
waltyuen 發表於 2017-3-8 19:19

原來之前買過,唔記得咗
今日買多隻
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原來之前買過,唔記得咗
今日買多隻
chungsm 發表於 2017-3-8 21:37

我隻無你張貼紙 都在cdwarehouse 買 即我隻係no.256?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

我隻無你張貼紙 都在cdwarehouse 買 即我隻係no.256?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone ...
waltyuen 發表於 2017-3-8 22:28

你買幾錢?

你買幾錢?
chungsm 發表於 2017-3-8 22:53

299  ,聽緊 無介紹錯 :)

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

299  ,聽緊 無介紹錯 :)

waltyuen 發表於 2017-3-8 22:59

你貴咁多既

你貴咁多既
chungsm 發表於 2017-3-8 23:15

咁大鑊 好多隻版本最後揀hqcd 限量版299 話有限量編號  

咁大鑊 好多隻版本最後揀hqcd 限量版299 話有限量編號   

via HKEPC Ionic Reade ...
waltyuen 發表於 2017-3-8 23:23

我隻日本做既k2hd cd,都有編號嫁
平你$80

我隻日本做既k2hd cd,都有編號嫁
平你$80
chungsm 發表於 2017-3-8 23:25

瀨野   始創cdwarehouse