繼續買碟

隻木村好夫    超正     

隻木村好夫    超正
chungsm 發表於 2017-3-21 17:43

昨晚換左隻陳潔儀 跟手買左 都係雨林唱片的常安 都係好聽。

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

昨晚換左隻陳潔儀 跟手買左 都係雨林唱片的常安 都係好聽。

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPh ...
waltyuen 發表於 2017-3-21 17:52

換邊隻 kitchan
常安把聲都唔錯

換邊隻 kitchan
常安把聲都唔錯
chungsm 發表於 2017-3-21 17:57

換返隻 重演 的k2 ,里隻正常d . 首心動 終於心動了
你左面2隻 d 結他 野 靚聲嗎?

bestfolk,有人唱既舊英文歌
chalra 係好磁性的女聲

右上係衛蘭
右下係日本結他聖手 木村好夫

bestfolk,有人唱既舊英文歌
chalra 係好磁性的女聲

右上係衛蘭
右下係日本結他聖手 木村好夫 ...
chungsm 發表於 2017-3-21 18:18

木村好夫 我有file 係好聽 .  但唔常開
chlara youtube 緊 幾好 真係好磁

木村好夫  我有file 係好聽 .  但唔常開
chlara youtube 緊 幾好 真係好磁 ...
waltyuen 發表於 2017-3-21 18:39

yes,呢隻普通cd抵買,sacd少幾首歌
普通cd質素都唔差

yes,呢隻普通cd抵買,sacd少幾首歌
普通cd質素都唔差
chungsm 發表於 2017-3-21 18:54

被k2 里次搞搞 以後買CD 無咁谷氣。

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

被k2 里次搞搞 以後買CD 無咁谷氣。

waltyuen 發表於 2017-3-21 19:07

咁o岩,唔好彩嗟   

請問特價做到幾時?