[滑鼠] 想買一塊硬身 mousepad

想買一塊硬身 mousepad 唔好太大
唔係打機用

搵極都搵唔到

請問你地去邊度買開?

Airpad Pro III?

好多牌子都有喎,不過都係打機牌子多,你可以去有打機keyboard/mouse既舖睇下,例如ONESTOP,3C,魔鬼SIR等一定有。

thanks
無打機無行開呢d
黃金高登有無?

http://www.srsworks.com/store/ps/ap-65_c.php

Airpad Pro III - 一般打機用硬墊都唔會好細塊, 而Airpad Pro III就好細都有, 雖然都幾貴, 但真係又滑又襟又防高溫 (煙頭辣完無痕跡) - 買之前留意一下佢個兼容列表

個網有講邊間鋪買得到, 但我去果間無放display, 亦唔係個個店員都知有呢件Product, 當時我問咗三個店員先知有呢塊mousepad既存在

Airpad Pro III - 一般打機用硬墊都唔會好細塊, 而Airpad Pro III就好細都有, 雖然都幾貴, 但真係又滑又 ...
raisin 發表於 2013-5-21 13:00

many thanks

Airpad Pro III - 一般打機用硬墊都唔會好細塊, 而Airpad Pro III就好細都有, 雖然都幾貴, 但真係又滑又 ...

呢隻幾好WO, 但2XX有D貴

呢隻幾好WO, 但2XX有D貴
dee329 發表於 21-5-2013 16:02

你買SS/Razer果D硬墊都要200上下, 所以唔算特別貴 (雖然真係好細塊)

$2XX不算貴
但吳得試

1. 本產品

只留下膠油,無任何損傷,表面狀態無變化。Mouse 操作也無影響

2. S 公司 (STXXXXXSEXXXX)?

溶解表面,影響 Mouse 操作

3. A 公司 (ARTXXX)?

能溶解表面、燒焦的狀態。影響 Mouse 操作

4. H 公司 (邊間)??

能溶解表面。影響 Mouse 操作

$2XX不算貴
但吳得試

1. 本產品

只留下膠油,無任何損傷,表面狀態無變化。Mouse 操作也無影響

...
wongcc2006 發表於 22-5-2013 13:07

佢想話佢用特殊物料, 煙頭都辣佢唔爛啫, 正常mousepad被辣爛好正常...

正常鋪頭都無得俾你試mousepad架啦... 你估間間都係地獄咩