[測試] 請問呢層最低注碼幾多?

而加講keyboard mouse搬高左一層 (電腦領域 HKEPC Hardware » 硬件周邊 » 輸入裝置)

咁即係VIP房注碼一定高左啦

請問呢間房最低注碼去到幾多?

Dell 8115、Logitech MK120、Razer Abyssus呢D納唔納入討論?

雖然我自己都用機械keyboard

青軸架超嘈~

另類少少既好似雙飛燕果D玩唔玩得?

謝謝
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

而加講keyboard mouse搬高左一層 (電腦領域 HKEPC Hardware » 硬件周邊 » 輸入裝置)

咁即係VIP房注碼一 ...
青島啤酒 發表於 23-5-2013 01:05

呢隻係白色的ALPS軸/仿ALPS軸, 唔係Cherry青軸

邊有話有咩最低注碼, 問題係有無話題性啫

正如普通一隻FILCO104夠貴啦 ($1200), 但你就咁開箱無乜獨特見解一樣無人理你

無話注碼.有好POST就OK

最低消費,

講到好似去澳門高注區咁

呢隻係白色的ALPS軸/仿ALPS軸, 唔係Cherry青軸

邊有話有咩最低注碼, 問題係有無話題性啫

正如普 ...
raisin 發表於 2013-5-23 03:30

成版都係機械keyboard

一陣問得寒酸少少比人話 "買貴少少啦" 就唔好啦

成版都係機械keyboard

一陣問得寒酸少少比人話 "買貴少少啦" 就唔好啦   ...
青島啤酒 發表於 23-5-2013 11:53

唔係錢既問題

講到好似去澳門高注區咁
bbqaaq 發表於 2013-5-23 11:26

咁呢度係wo

Keyboard mouse十蚊買到一隻,一千蚊又可以買到一隻

呢間房點睇都係高注區

我記得我朋友話有野想問魔鬼sir,咁arm我又係附近

我比部電話魔鬼sir話:我朋友有D問題想問你....

係地獄道徘迴既,D注碼低得去邊......

最低消費,
jardine 發表於 2013-5-23 08:57

最近羅左人地隻Dell 8115番黎試打

我發覺我隻Logitech K120仲好打過佢

隻8115痴手既,無錯打落係靜D,但彈性同QC都好差

感覺隻隻制既彈性都唔同,可能模具問題粒粒制既形狀都有少少唔同

http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=19946596674

人地用緊呢隻,真係好抽得,只係麻煩買少少

但認真打落我又唔覺得呢隻值兩舊幾水係台灣買番黎

但薄膜式又冇隻似樣.....

唔係錢既問題
raisin 發表於 2013-5-23 11:56

之前係呢度問個小問題即刻比人掉話我咁少錢就咪玩keyboard啦