[其他] 有無介紹?

想買無線keyboard mouse
而家用緊logitech k520
mouse left click半死狀態
有無好介紹?
普通文書機, 上下網, 無線就得

價錢?
最平個D logitech 組合岩唔岩

價錢?
最平個D logitech 組合岩唔岩
良心 發表於 2013-5-30 21:43

應該$2xx - $3xx左右
最平幾錢?

Logitech MK520 係用unifying receiver架喎? 如果係, 你可以就咁換一隻都係用unifying receiver既mouse, 如M325/M525/M705等
最平$1XX都有, 價格浮動都幾大 (同一個型號可以差幾十蚊)

Logitech MK520 係用unifying receiver架喎? 如果係, 你可以就咁換一隻都係用unifying receiver既mouse, 如 ...
raisin 發表於 2013-5-31 09:48

係呀
係用unifying
可以就咁換隻滑鼠
只係我諗住套野都用左咁耐
咪順便換左套野,反正都係$2xx
唔該先

係呀
係用unifying
可以就咁換隻滑鼠
只係我諗住套野都用左咁耐
咪順便換左套野,反正都係$2xx
唔該 ...
超越 發表於 31-5-2013 10:10

師兄用緊MK520, 無理由downgrade去MK270呢D頹嘢掛 MK520個keyboard 係Logitech MK系列裡面算好好啦... 除咗MK605之外我諗唔到邊隻keyboard會好用過佢 (但佢layout唔同)

師兄用緊MK520, 無理由downgrade去MK270呢D頹嘢掛  MK520個keyboard 係Logitech MK系列裡面算好好 ...
raisin 發表於 2013-5-31 10:18

計劃買2隻行unifying的滑鼠
1隻平價打機用,禁到爛就掉,應該用到一年半年掛
1隻貴d上網,執相長用

計劃買2隻行unifying的滑鼠
1隻平價打機用,禁到爛就掉,應該用到一年半年掛
1隻貴d上網,執相長用 ...
超越 發表於 2-6-2013 23:12

通常D人用貴mouse打機, 平mouse上網, 師兄就相反
不過如果你當打機mouse係消耗品, 買平D都無可厚非 @@

通常D人用貴mouse打機, 平mouse上網, 師兄就相反
不過如果你當打機mouse係消耗品, 買平D都無可厚 ...
raisin 發表於 2013-6-3 10:12

因為係我爸打機用
佢玩踩地雷,麻雀,傷心小盞呢d遊戲
明顯地個滑鼠左鍵係俾佢1xxx次 * 365日禁壞