[開箱] 平平地買左隻R.A.T 3 黎玩~ (第一次出開箱文)

早排係天貓逛...見到佢做緊特價RM$299 仲送MOUSE PAD 同其他立雜野~
買隻黎玩下~ 用黎打下LOL 都幾好

幾好手感~ 4段變速~!
送的MOUSE PAD 也不錯用...(雖然以前係唔用MOUSE PAD 用界紙板的)

特別一提......由南京送到香港....順豐快遞.....一天取貨....超猛的.....

不過佢地個SOFTWARE 我仲未開到...唔知點解...有冇大大能教我??

謝謝~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

弓起 @@

送咩mousepad? 係唔係雷拓?...

未用過madcatz的driver, 答唔到你 不過師兄可以講下點樣開唔到...

299抵wo,我隻da起淘寶買都299

香港呢隻做緊幾錢?

香港呢隻做緊幾錢?
aeolian2009 發表於 10-6-2013 12:10

唔知點解價格.com無呢件產品既報價...

送的MOUSE PAD 是這個

那個SOFTWARE 出的問題是這個

我明明Plug In 左....0口0 ORZ

家下用緊都係幾順手舒服~
前家用的那隻就拎左返公司用....哈哈~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

送的MOUSE PAD 是這個

那個SOFTWARE 出的問題是這個

我明明Plug In 左....0口0 ORZ

家下用緊都係幾順 ...
Kairan 發表於 10-6-2013 12:29

師兄用咩版本的windows?

WIN 7 64bit @@"

WIN 7 64bit @@"
Kairan 發表於 10-6-2013 13:02

driver 同 software 都係 Win7 64bit版本的?

香港呢隻做緊幾錢?
aeolian2009 發表於 2013-6-10 12:10

我見HK有隻同呢隻差唔多樣,不過唔知係唔係同一隻,但個隻就賣成$600+