[操作疑難] RAZER IMPERATOR 死制...

有冇 ching 知 razer imperator side button,
係用邊隻微動, 佢間中 double click, 有時 quadruple click tim....

買過隻又有D貴...想試下自己換

有冇 ching 知 razer imperator side button,
係用邊隻微動, 佢間中 double click, 有時 quadruple click  ...
beacher 發表於 2014-7-9 21:37

side button? 你係指邊粒?
如果right click/left click, 可以貴少少換做日制ormon
如果你話你係上一頁下一頁果兩粒, 佢本身係用ttc

side button? 你係指邊粒?
如果right click/left click, 可以貴少少換做日制ormon
如果你話你係上一 ...
bbqaaq 發表於 2014-7-9 22:27

死左下一頁果粒, 換邊隻好??
right click/left click 換日制係咪要銼平???用咩銼好, 聽日買
我仲要買埋腳貼 POOR

死左下一頁果粒, 換邊隻好??
right click/left click 換日制係咪要銼平???用咩銼好, 聽日買
我仲要 ...
beacher 發表於 2014-7-9 22:37

下一頁果粒係TTC, 之前拆黎睇個腳好長, 呢d 我唔熟, 你問lemon哥可能好d
換日制係要銼, 點銼又係要問下lemon哥啦, 我之前亂狗咁銼, 攪到我焊上去果陣超煩

側鍵要特別訂回來 因為向左曲微動 TTC微動 TB 有售

機械鍵盤 滑鼠

側鍵要特別訂回來 因為向左曲微動 TTC微動 TB 有售

機械鍵盤 滑鼠
lemoncall 發表於 2014-7-10 00:27

Ching 你好,側制係咪得ttc 岩?
左右制我都想換埋,但用ormon 係咪要銼個頂?
應該用咩銼

Thx Ching

搭單問

我個隻係左click製按一下變左double click, 有咩方法解決到 同埋去邊有得搞?

因為買過隻又要$$ 同埋呢隻用左兩年咋 求幫助!

回覆 7# AegisKrad

如果自己識搞就買個微動自己DIY,唔識的話可以去linke整

搭單問

我個隻係左click製按一下變左double click, 有咩方法解決到 同埋去邊有得搞?

因為買過隻又要$$  ...
AegisKrad 發表於 2014-7-18 12:14

linke 100 左右, 我本身打算自己整XD, 但果2支辣雞唔見左...
買過支又幾百..微動又幾十...遲下先整XD
AMAZON 左隻 steelseries 返黎, 真係唔岩先整返隻 imperator

我個隻死左 RIGHT CLICK, 不過無整就買過隻 NAGA 2014 算啦