[鍵盤] 請問.....新高登,係咪有舊款「平價」機械式鍵盤執呢?

本人明白呢D機會可遇不可求.......隨緣啦

記得以前聽過師兄推介,給二百多元既機械式鍵盤,唔知仲有無呢?謝謝

因呢期 pat pat 痕,買嚟試下,見新款唔平,所以想平平買個試下先。
又或者,大家有無咩好野推介呢?
見過 ducky , 連數字盤,約 $800, 唔知正唔正呢?

萬謝

其實要求唔太高;港幣三佰左右
都有一個全新既國產機械鍵盤啦.

兩舊水人仔有找既機械鍵盤青軸,用緊都唔錯,當玩具玩,拍拍聲好有感覺
http://detail.tmall.com/item.htm ... amp;_u=i1k0gf0s4748

本人明白呢D機會可遇不可求.......隨緣啦

記得以前聽過師兄推介,給二百多元既機械式鍵盤,唔知仲有無呢 ...
dearkaki 發表於 2014-9-18 02:03 PM

請去看PM吧,謝。

兩舊水人仔有找既機械鍵盤青軸,用緊都唔錯,當玩具玩,拍拍聲好有感覺
billyck2 發表於 2014-9-18 16:58

師兄,其實佢話機械手戚感係乜意思? 唔系真機械?

請去看PM吧,謝。
森林之王 發表於 2014-9-18 17:00

是否有好介紹?唔該pm 埋我。

師兄,其實佢話機械手戚感係乜意思? 唔系真機械?
reddogdog 發表於 2014-9-18 20:19

係睇佢下面D介紹咪知囉,佢寫機械手感係因為..........標題要長,咩都寫哂落去,原因係淘寶既搜尋方式

係睇佢下面D介紹咪知囉,佢寫機械手感係因為..........標題要長,咩都寫哂落去,原因係淘寶既搜尋方式 ...
billyck2 發表於 18-9-2014 20:35

因為多舊魚

師兄,平啲
國產     蛛狼       價錢上淘寶睇,有D囧
cherry TtMEKA 最低見過$399