[開箱] kbtalking 二色背光

出左咁耐, 好似一路都冇人開過黎玩
純粹手痕同埋拎黎儲既心態 (加埋 話唔set唔差, 攪到我忍唔到手)
所以都係買黎玩下啦

用隻f-104黎上套野黎玩
黑色:

白色:

成色:
透光度呢套唔錯, 拎blackbird套二色帽黎比, 透光度好似比abs 仲高
黑色效果唔錯, 但白色有dd 問題, 就係d 燈太光既話, 會有d "爆光"既情況
(可以睇中間白色果幾粒特別明顯), 可能係因為白色pbt 遮光既能力唔夠黑色掛

手感:
同f104 原本果套差唔多, 都係厚身pbt手感, 所以打落都ok
同blackbird 比, 手感都唔差太多 (另一面睇, blackbird套二色abs 都真係好野黎)

又好似幾好玩 可以買黎加落POKER 2 或者DUCKY MINI 玩下

出左咁耐, 好似一路都冇人開過黎玩
純粹手痕同埋拎黎儲既心態 (加埋 話唔set唔差, 攪到我忍唔到手)
所 ...
bbqaaq 發表於 26-9-2014 00:26

wow~ 師兄入左手啊

好彩E+無玩背光keyboard (RACE除外) 所以都用唔到呢套野, 可以慳返D錢lu

講真, 我就黎要離開hk 一年, 所以本身想忍手嫁
不過俾啊魔鬼撩一撩, 就買左番黎啦

希望我一年後番黎會有d 呢個layout fit哂既rgb keyboard出啦
咁就可以上隻rgb既黎玩啦

希望我一年 ...
bbqaaq 發表於 26-9-2014 16:27

唔好啦, 有自動RGB就無左手動RGB既樂趣啦

希望我一年 ...
bbqaaq 發表於 2014-9-26 16:27

CHing要出去exchange?

ching會唔會摸到d英文字好滑?

raisin 發表於 2014-9-26 16:59

上次隻blackbird改軸改燈都改到我手都爛, 真係要好多時間好有心機先好玩呢味野

monsterz 發表於 2014-9-26 17:16

working holiday啊
你又唔係未見過我, 你都知我邊有咁後生去exchange啦

quake3fmg 發表於 2014-9-26 18:15

冇乜呢個感覺,

monsterz 發表於 26-9-2014 17:16

exchange通常得半年? 一年會唔會係working holiday?

raisin 發表於 2014-9-26 16:59

上次隻blackbird改軸改燈都改到我手都爛, 真係要好多時間好有心機先好玩呢味野

monsterz 發表於 2014-9-26 17:16

working holiday啊
你又唔係未見過我, 你都知我邊有咁後生去exchange啦

quake3fmg 發表於 2014-9-26 18:15

冇乜呢個感覺, 個手感真係同ikbc 套二色差唔多
個人覺得, <300蚊, 有呢個手感, 仲要背光, 都算係咁嫁啦
直到今時今日, 真正手感好既二色真係得deck 同 blackbird
呢套手感真係絕對比得上