[滑鼠] 有有無線mose 有型1500蚊內

用開平野想試下用貴鼠 有咩毒物介紹

用開平野想試下用貴鼠 有咩毒物介紹
1fgrgm 發表於 6-10-2014 07:56

即係乜都得咁滯啦 (有邊隻貴得過$1500? 其實唔係好知街價)
SS Sensei Wireless
Razer Ouroboros / Mamba (舊版好伏, 但官網話有新版) / Naga Epic
Madcatz RAT9 (呢個牌子易中伏, 好似係)
Logitech G700S

msd  catz  ra t9  掂5掂C兄   幾型

R  A T9   where  有得試 幾錢到

R  A T9   where  有得試 幾錢到
1fgrgm 發表於 6-10-2014 09:35

師兄對, RAT9先係... 我上面講左RAT7同MMO7係有線既

試... LINKE, 灣電2/F, 仲有其他但唔太清楚

不過正如上面講, 呢個牌子易中伏, 可以留意下網上面廣泛流傳既中伏例子 (cursor freezing, tracking problem, wireless connection issue 等), 仲要代理俾得半年保養

師兄對, RAT9先係... 我上面講左RAT7同MMO7係有線既

試... LINKE, 灣電2/F, 仲有其他但唔太清楚
...
raisin 發表於 2014-10-6 10:24 AM

SS Sensei Wireless  保養幾   有壞1換1嗎

rat9 無話伏唔伏,我7月買,而家都用緊.
外型靚仔,但易積塵,手感不及L記和M記,手掌大可能不錯,
右翼尾翼..配件多,但不大實用,
無線接收同一般的無大分別,不過我都cursor freezing過 一兩次,reboot無事,我有多一隻無線鼠在機先有出現飃移,
充電電量用得快是事實,但充電時間快過你用,吹X...,至怕兩舊電幾時打柴.
好不好用,見人見至.

rat9 無話伏唔伏,我7月買,而家都用緊.
外型靚仔,但易積塵,手感不及L記和M記,手掌大可能不錯,
右翼尾翼..配 ...
KevMSL 發表於 2014-10-7 02:35 PM

舊電池TB有得買80蚊一舊

塊激光頭120蚊人仔一塊全部有得整:shifty