[鍵盤] 有無咩熱昇華加厚PBT鍵帽抵玩?

主要87同108. 側刻或正刻都ok但正刻fonts要靚.

超鍾意imsto 嘅fonts, 做功睇落都好正.
但500記人仔覺得太貴. 有無D平啲又唔差嘅推介?最好淘寶有得賣.

唔該晒師兄

回復 1 #bereavement

Imsto 啦就買
唔會後悔

via HKEPC Reader for Android

keycool有呀
3XX人仔

但我覺得呢pbt加厚落青同茶好怪

熱昇加厚, 選擇有咩?
一係imsto, 一係ducky
(keycool果套就算啦, 我見過實物, d qc 真係算罷啦)
想平d, 咪考慮下同為加厚既二色
ikbc果套, kbtalking果套, 等等

當然你真係想要番熱昇又要加厚, 其實最好又易買到一定係imsto果套

Ducky隻PBT唔錯!
3舊零水加厚熱昇,
質量算

熱昇加厚, 選擇有咩?
一係imsto, 一係ducky
(keycool果套就算啦, 我見過實物, d qc 真係算罷啦)
想平d, 咪 ...
bbqaaq 發表於 2014-11-23 11:31

Keycool 果套我見過好多圖, D QC真係差到痺
Ducky我都有諗過. 係無乜色揀, 但藍灰果套我都ok.

想問下師兄Ducky Premiere同Imsto 質量差得遠唔遠?
因為其實2套都係差150人仔咗右。 如果差得遠就一步到位買Imsto算

Keycool 果套我見過好多圖, D QC真係差到痺
Ducky我都有諗過. 係無乜色揀, 但藍灰果套我都ok ...
bereavement 發表於 2014-11-24 09:18

Ducky Premiere 同 ducky 藍灰果套咪一樣quality

Ducky Premiere 同 ducky 藍灰果套咪一樣quality
bbqaaq 發表於 2014-11-25 13:34

我意思就係藍灰果套(Premiere)
Ducky 唔係所有熱昇華加厚PBT都係Premiere系列咩?

我意思就係藍灰果套(Premiere)
Ducky 唔係所有熱昇華加厚PBT都係Premiere系列咩?  ...
bereavement 發表於 2014-11-25 14:11

哦, premiere 係近半年佢先攪出黎既所謂既新系列
其實同舊係一樣

咁如果唔介意價錢同易唔易買, 有無好過Imsto 既選擇?