[其他] 工欲善其事!!工作枱小小小小小分享

對住佢地做野會好心情D lol...

大家一齊share下自己返工張枱 lol

我o既keyboard係 filco87 青軸

mouse 係abyssus....mouse pad 係買mouse 送o既~

簡簡單單,又夠舒服~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

mouse ...
DoubleJeopardy 發表於 2014-11-28 15:17

你啲同事一定好愛你

mouse ...
DoubleJeopardy 發表於 2014-11-28 15:17
ducky pbt kc?

你啲同事一定好愛你
bereavement 發表於 2014-11-28 17:26

初初拎佢返公司o個陣d同事問::咩聲滴滴答答? lol....

ducky pbt kc?
michaelyiu10 發表於 2014-11-28 20:02

唔係ducky 黎...只係我o係淘寶淘返黎...

老老豆豆,造工都幾求其,但諗起我比o既錢...就覺得算係咁...

因為我鐘意左呢個配色好耐lol....

Filco 87 (Brown switch)
Filco Wrist Rest
Filco Hi-Pro
Logitech G700s
SteelSeries DeX
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

正!   

正!工作椅呢?

Filco 87 (Brown switch)
Filco Wrist Rest
Filco Hi-Pro
Logitech G700s
SteelSeries DeX
tonymkiii 發表於 2014-12-1 13:16

Hi-Pro 係咪即係原裝二色key cap :D?

有冇圖睇下

正!工作椅呢?
原明 發表於 2014-12-1 16:21

工作椅我又未洗o既, 我未至於要凳都自己買返公司用