[滑鼠] 想買 mouse 微動

想請教下, 邊道有 Omron D2F-01F-T 微動賣? 我隻 kinzu 及 sensei, 都係用到左鍵 double-click. 而家想買個微動換左佢. please help

回覆 1# walleinad

師兄不如上rs睇下有無,幾年前我都係响佢度買。

回覆 2# gmt2

請問 rs 是??

回覆 3# walleinad

師兄D間              hkcn.rs-online.com
(p.s. 但係拎野有D伏,要去葵芳(定葵興?總之警署後面工廠)拎。)

華輝唔知有冇!?

回覆 4# gmt2

i see... 只要貨真價實, 要去果邊攞貨問題不大. 至怕買到假野啫...

深之都,以前linke個舖位而家都仲有得賣。

回覆 7# thankyouabc

我 google 佢, 只係揾到一個在香港葵涌葵昌路的地址...

回覆 8# walleinad

而家好似唔係叫linke,不過都係以前個哥哥仔坐係度。

地址:        九龍深水步深之都商場 2/F 76 ~ 79 (扶手電梯側) 深水步 D 出口.
電話:        21514787
傳真:        21245251
網址:        http://www.linke.hk
營業時間:        星期一到星期五  10:00am 到 7:00 pm
深水步 深之都店 星期一到星期六
2:00 pm 到 8:00 pm (公眾假期休息)

回覆 9# thankyouabc

Thanks!! 等我有時間落去睇睇先!!