[開箱] [毒男過聖誕]SS ElitePrism+Logitech G910

今日出開腦場買MonsterHunterOnline過聖誕...
算便買個耳機方便夜晚打機...
見新版SteelseriesSiberaElite做緊特價..
Sales姐姐話同G910一齊買仲有得平...
咁冇計啦

先講隻ElitePrism..
點解要簡佢呢.最主要係佢睇中佢全黑化Design.
同埋佢PC/PS3都用得.
岩岩試左幾個鐘.
戴上去都幾舒服.
而且比想像中輕
用黎打MH個陣...
藍速龍既慘叫聲都幾真
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我對你套CAPS同CASE有性趣多D喔

我對你套CAPS同CASE有性趣多D喔
fatcat2600 發表於 2014-12-18 20:27

佢果套 keycaps tinlong117 有幾套新o既多左出來, 你可以搵佢入手.

MonsterHunterOnline <- 呢隻係新野?

MonsterHunterOnline
紫楓鈴 發表於 19-12-2014 14:19

呢個係咪大陸host果隻?

http://mho.qq.com/main.shtml

呢個係咪大陸host果隻?
raisin 發表於 2014-12-19 14:45

唔係好識分MHO PC既系列
btw  raisin兄好久沒見

唔係好識分MHO PC既系列
btw  raisin兄好久沒見
紫楓鈴 發表於 19-12-2014 15:06

我剩係打主系列 (打緊4g)
long time no see

btw 樓主打MHO會唔會同人skype/TS/etc... 對話質素如何

G910 手感如何呀 ching ?

How is G910?

I heard from review the keycaps are not that great

G910賣幾錢?? 出面最平都1450