[鍵盤] 最近開始又打返機, 想搵隻冇num key的Gaming鍵盤

要有macro key, 機械軸, 但唔駛要num key, 最好有燈 (冇都ok...)
筆直1000樓下, 有咩好推介, 謝謝!
Razer, SS, Roccat, Logitech 呢類一線牌子有冇咩選擇?

要有macro key, 機械軸, 但唔駛要num key, 最好有燈 (冇都ok...)
筆直1000樓下, 有咩好推介, 謝謝!
Razer, ...
sw1969 發表於 2015-2-3 10:41

我同師兄一樣
我連macro都唔想要, 求介紹
之前入左隻g910太橫啦

回覆 2# 電玩音

G910有冇成日打錯字的問題, 我試左一陣, 覺得d keycap唔係好岩打字

回覆  電玩音

G910有冇成日打錯字的問題, 我試左一陣, 覺得d keycap唔係好岩打字 ...
twaiho2003 發表於 2015-2-3 11:53

冇咩呀, 反而多左排macro要習慣下

回覆 4# 電玩音

係wor, 之前想買G710+,但係多左排MACRO搞到隻手定唔到位 所以都係冇買到. 可能G910都係一樣, 唔關KEYCAP事.

tenkeyless 同有marco key
應該得Roccat ryos tkl pro

我同師兄一樣
我連macro都唔想要, 求介紹
之前入左隻g910太橫啦
電玩音 發表於 2015-2-3 11:36

Max Blackbird, 極推薦!!!

tenkeyless 同有marco key
應該得Roccat ryos tkl pro
kitrose 發表於 2015-2-3 18:22

呢隻如何? 如果連macro都唔要...有冇多d選擇?

最近買左隻filco majestouch2 108 低玩到=

回覆 8# sw1969

冇MARCO
可以有MAX BLACKBIRD(有燈),CM STORM RAPID-I(有燈)
手感好d就 FC 750R(冇燈)
如果真係追求手感最好既
比多1XX 上FILCO 87 KEY 包冇後悔