[滑鼠] 老鼠請教

小弟想換老鼠, 之前試過 ASUS ROG GLADIUS 同logitech m950t

ASUS 手感ok 但我想要無線

M950T 指公位兩個制太高, 唔就手, 尾指位唔舒服

上網睇過 ouroboros 同 mamba 可能岩手型但好似有獲氣

小弟應該屬大手型及小打機, 但求岩手型無獲氣及唔多like 太多function key (naga), budget 1200 都ok

請各兄弟指教, 謝謝

steelseries sensei wireless 合哂你用

回覆  jcac01
alan2200 發表於 2015-2-18 15:11

steelseries sensei wireless 合哂你用
lemoncall 發表於 2015-2-18 17:15

多謝兩位ching, 岩岩試過 ss wireless 同g700 都Ok, (ss 比較好)請問有無獲氣

想試埋 ouroboros 同 mamba, 請問知唔知ssp邊度有得試, 同埋請問新版有無獲氣

thx

唔急等下呢隻2用,不過最快都Q3

唔急等下呢隻2用,不過最快都Q3
koli 發表於 2015-2-18 19:47

多謝ching 介紹, 不過依隻太多function key 同埋等太耐喇

回覆 6# jcac01

SS隻SENSEI WIRELESS使用中
應該係最符合你要求....
夠大隻,唔多FUNCTION KEY
係比較貴姐(11XX)
電量都OK襟用

logitech G700s 小獲氣  幾好手感
chrislovejill91 發表於 2015-2-26 15:37

多謝ching 介紹,不過揸過實物 ss wireless 好揸少少

回覆  jcac01

SS隻SENSEI WIRELESS使用中
應該係最符合你要求....
夠大隻,唔多FUNCTION KEY
係比較貴姐(1 ...
alan2200 發表於 2015-2-26 23:48

揸過實物手感係ok, 如無意外應該只係得佢岩河車