[開箱] 羊年新開始 終於帶左佢倆返屋企 cm ultimate + mizar

上年已經目及緊尼隻野,記得有位ching開箱睇到我心痕痕
但無計最後都俾萬惡既蘋果吸走左,直到新年前見到news話有promo
係尼個moment我真係頂唔到啦~

明晚再續

唔好意思打打下機將d相放埋左一面,依家一次過show哂俾大家

ok~ 熄燈

搵極都搵唔到點轉HD gif, low 清大家睇住先 如何轉燈轉mode

最後每日用完後,再用個cover就唔駛成日掃塵啦

隻ultimate 果然爽手,造工結實打落唔會好虛 試打過d大陸雞機械鍵盤完全兩樣野
湖水藍實在.......................................太好了, 同個speaker remote 襯到尼~
cm 尼隻keyboard另一好鬼正就係佢d中文碼擺位, 唔核突同時光線暗暗浮出正爆
Mizar 就好揸手, 有防滑手設計 + 9800dpi laser + 7 keys + software set macro keys
我見到有ching話要小爆佢,我就暫時未見到有問題 同keyboard一樣爽手同反應超快 macro 好易set
我繼續打機啦~ 再買好野先同大家開心share 啦

多謝

幾錢?

好懷念,,,CM ULTIMATE 都係我第一隻買既機械鍵盤

mizar, 我當年買完真係X爆佢

咩軸?有無報告?

(Sent from HKEPC iPhone app)

幾錢?
hinball 發表於 2015-2-27 09:31

674+314

twaiho2003 發表於 2015-2-27 17:46

要X爆佢咁緊要!?

咩軸?有無報告?

(Sent from HKEPC iPhone app)
henry12911 發表於 2015-2-27 19:21

青軸, 使用Evolve中 盡快同大家報告

twaiho2003 發表於 2015-2-27 17:46

點解既 我依家都係用緊呢隻 @@

可否講下Mizar有咩問題?
因為我都諗緊呢隻