[鍵盤] Ducky 9008 熱昇華 灰+藍/ikbc f104 選擇

睇左好耐104鍵,都未決定到買邊隻
想請教下,
Ducky 9008熱昇華 呢隻google過好小人提/開箱,
是否麻麻地?香港仲有冇行貨賣?
最平賣幾錢呢?

另ikbc 104 地獄度仲有得賣嗎?
是否貴淘x好多?(唔想淘)

via HKEPC Reader for Android

想請教下,
Ducky 9008熱昇華 呢隻google過好小人提/開箱,
是否麻麻地? ...
ssalem 發表於 2015-3-1 09:31

Ducky 嗰隻係9008 g2 pro 熱昇華版

回覆 2# ssalem

師兄,ducky 你講果隻,半年前黃金地庫正都有demo。宜家就........唔知。
不過之前打過(104 青軸 $980左右),手感唔錯。

想請教下,
是否麻麻地? ...
ssalem 發表於 2015-3-1 09:31

IKBC 104紅軸用緊!
都唔差!

想請教下,
是否麻麻地? ...
ssalem 發表於 1-3-2015 09:31

平平地咪玩下F104囉 都不錯既

回復 3 #gmt2

Thx
睇過正都得返白+灰鍵紅軸賣$798
最後走去2000開心訂左青軸灰+藍$898
不過未覆有冇貨

回復 gmt2

Thx
睇過正都得返白+灰鍵紅軸賣$798
最後走去2000開心訂左青軸灰+藍$898
不過未覆有冇貨

via H ...
ssalem 發表於 2015-3-8 22:55

師兄點解唔係EPC問左MICROWORK高達SIR先....

我覺得有隻ducky 69幾正

回復 7 #siufaiping

我剛剛先知可以問,
2000開心call左我話無貨啦,可退訂,
等我再問下高達sir先