[開箱] Logitech MX Master

由 Apple Magic Mouse 出道至今,一直用到現在,得心應手十分好用。聽到羅記出左新旗艦級MX Master 滑鼠.經過一輪 research 終於買入人生最貴既滑鼠  。從 Magic Mouse跳去 MX Master 握手勢十分不習慣, MX Master 體積比Magic Mouse 十分龐大,重量當然比Magic Mouse 重好唔慣。 唯有用時間慢慢習慣下。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

雖然MX MASTER 重近一倍, 但係MAGIC MOUSE 好扁平重心低, 我覺得好"墜", 仲難猾動

雖然MX MASTER 重近一倍, 但係MAGIC MOUSE 好扁平重心低, 我覺得好"墜", 仲難猾動
prowede 發表於 2015-5-16 22:44

我magic mouse 握法好似抓住咁,不是手撐心貼住magic mouse

我magic mouse 握法好似抓住咁,不是手撐心貼住magic mouse
dan_dan 發表於 2015-5-16 22:57

我都係前者,
magic mouse 太扁太細, 我隻手心唔會掂到隻mouse

呢隻好睇啊

what case is op using?
鱷魚 發表於 2015-5-17 12:11

my macbook air case?
just a cheap case

有型
仲有兩個滾輪

我都係前者,
magic mouse 太扁太細, 我隻手心唔會掂到隻mouse
prowede 發表於 2015-5-16 23:01

try this: http://mmfixed.com

個個兩用MODE係咪真係咁正??