[開箱] Rapoo v500冇中伏之開

早前有師兄買左隻Rapoo V500中伏 (http://www.hkepc.com/forum/viewt ... hlight=Rapoo%20v500), 今日我都買左隻v500. 買完走人前特登先check check個printing有冇問題, 好彩冇事!
以下用圖表達個開箱過程~~

最後, 買左隻V500後, 終於可以同隻V2砌做一套Rapoo西裝啦!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢隻好fail, 電競鍵盤冇九宮格

呢隻好fail, 電競鍵盤冇九宮格
044003 發表於 2015-5-23 02:28
咁而家十隻機械keyboard有八至九隻都係話自己係電競架啦!所以電唔電競就只係銷售策略嚟姐。買佢一來係平,二來係無九宮格夠慳位,可以有位同隻mouse擺埋一齊。

早前有師兄買左隻Rapoo V500中伏 (), 今日我都買左隻v500. 買完走人前特登先check check個printing有冇問題 ...
kelvinhin 發表於 2015-5-22 23:22 [url=http://www.hkepc.com/forum/redire參與/回覆主題積分說明關閉
RE: Rapoo v500冇中伏之開 [修改]
高級模式
BColorImageLinkQuoteCodeSmilies
ct.php?goto=findpost&pid=33458368&ptid=2196356][/url]

大陸買既話120人仔
    唔需要特別買行貨

大陸買既話120人仔
    唔需要特別買行貨
fatcat2600 發表於 2015-5-23 12:42

邊間120人仔, 我搵來搵去都係199

大陸買既話120人仔
    唔需要特別買行貨
fatcat2600 發表於 2015-5-23 12:42

其實買行貨係因為急住用...

邊間120人仔, 我搵來搵去都係199
kong1234 發表於 2015-5-23 17:17

百二蚊人仔有機械鍵盤?

三舊幾有機械鍵盤玩算係咁, 最衰冇數字鍵啦! 我都想買
v700 就接近$500, 性價比當堂低好多

非cherry軸黎講真係抵用,本身鐘意用87鍵比較小選擇,買隻公司粗用一流