[鍵盤] 行行下買左隻corsair k70 RGB

試左k70 red, brown , 同cong.......吾知咩blue

blue好正但香港無rgb blue , red 我覺得仲無我隻logitec g105 咁正tim :haha:

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都係等更佢出青軸, 好想知道RGB 青軸手感如何.

我都係等更佢出青軸, 好想知道RGB 青軸手感如何.
lemoncall 發表於 2015-5-28 16:48

RGB 青軸手感 u can try try normal k70 blue?? 我見us官網出左blue 了

RGB軸同普通軸質感係有唔同. 所以才想知道.

lemoncall 發表於 2015-5-28 18:27

oo really ? but i tried normal k70 's brown and bought k70 rgb brown, i feel the same ?

買左K70 RGB Brown, 到時代理換有Blue Swtich再上去換過隻
Btw, RGB 加埋Corsair Utility Engine 有好多野玩

lemoncall 發表於 2015-5-28 18:27

其實無分別,透明化左只係透光更加好

RGB 青軸手感 u can try try normal k70 blue?? 我見us官網出左blue 了
benny8888 發表於 2015-5-28 17:08

香港買野不嬲遲過人地好多,款又唔齊,唔係點會咁多似淘寶,Amazon訂野玩

香港買野不嬲遲過人地好多,款又唔齊,唔係點會咁多似淘寶,Amazon訂野玩  ...
tsuitikfei 發表於 2015-5-29 19:47

青軸真係正ge haha