[開箱] [毒相]由K70 RED 紅軸 轉K70 RGB 紅軸

多謝觀看
100%光=紅燈最弱光度,但係已經好夠用,反而隻RED 100%好刺眼:redface:
話事話佢個燈PROGRAM 好難用下

好毒呀!!幾銀呀師兄?

Is the volume roller fragile?
鱷魚 發表於 1/6/2015 09:35

唔知,但我最後用都係固定色,我都唔放心會易壞

via HKEPC Reader for Meizu MX4 Pro

好毒呀!!幾銀呀師兄?
ryan1310 發表於 1/6/2015 09:54

補錢換既同出面街價差唔多

via HKEPC Reader for Meizu MX4 Pro

唔知,但我最後用都係固定色,我都唔放心會易壞

via HKEPC Reader for Meizu MX4 Pro ...
oo2oo299999 發表於 2015-6-7 10:27

ching 隻係最新version ,,我隻個盒仲寫16.8M colour haha

不過都仲用緊舊logo

歡迎加入 K70 RGB 行列 ~

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 7# sniperbb

新Logo我諗未咁快見到街

RGB好靚
想問下師兄vengeance k70 同 gaming k70有咩分別

回覆 9# cch94rory

冇K70 RED時送既WASD 鍵帽
少左粒切換燈制
手感一樣
RGB有PROGRAM SET 玩味重,好多功能都俾個PROGRAM 增強左,例如發光模式MARCO 等等
我使用過後都建議直上RGB 唔好買單色