[開箱] 竟然仲買到dell隻sk8115

新高登買到 A03 80蚊一隻 .... 得兩隻 即買..不過而家仲無有ching識le隻野都成問題

正面

背面

下面果隻初代A01 用左7年幾

今次下定決心洗千幾買隻ducky/cosair換,原因係而家反工打算帶隻A01反公司,但經過新高登d舖見到有一隻好熟口面既keyboard,就即刻上面問價,個老闆娘話$80,我睇兩睇,問佢仲有幾多隻,佢話兩隻,就即刻買,順便加張單換coupon買8 gb ram,真係名副其實電腦節意外驚喜
手感就的確無 A01,A02果2隻咁好(本身有隻A02,但入左水,先用反A01),但無計喇,SK8115停產左就快6年,要買都買唔到

好用咩
6,7年前買左兩set枱機送左兩個

好用咩
6,7年前買左兩set枱機送左兩個
imber 發表於 2015-8-23 17:06

當年頭2批黃金炒到220-240/1個 仲要無貨....好唔好用,睇個人,主要手感慣左,當年cs神器...比賽都用佢,主要一直唔敢淘寶買,好多做假

未用過嘅貨?師兄好獨食下喎。

當年頭2批黃金炒到220-240/1個 仲要無貨....好唔好用,睇個人,主要手感慣左,當年cs神器...比賽都用佢, ...
484848123 發表於 2015-8-23 17:14

我轉用laptop好耐,少用full size keyboard
    頭先搵出黎睇下,有一個A00 一個A02
    想問一問Ching認為邊種手感好d

回覆 5# imber

A00 我無,所以答唔到你,自己試下,當時買到就已經買A01

回覆 6# 484848123

A00好似硬身d,回彈慢
    A02軟,回彈快

But A00買返黎好少用 A02用左有2年

Ching A03點?

未正式用,不過而家就咁按感覺比之前硬(可能打耐左,都6-7年喇),同打字無左慣左果種打字聲,回彈都ok既

表弟表妹 d 中小學大把

新高登買到 A03 80蚊一隻 .... 得兩隻 即買..不過而家仲無有ching識le隻野都成問題

正面

背面

下面果隻 ...
484848123 發表於 2015-8-23 16:54

上個月都係新高登買左個.
OK LA, 比百零蚊LOGITECH 好少少