[鍵盤] 聽講喺度講HHKB/realforce 啲師兄會上水...

小弟呢排想入靜電容嘅大家庭, 淘寶啲代購信得過?
因為計過條數同喺日本用轉寄好似差吾多價錢 淘寶有現貨快好多

題外話: type-s 貴咁多值吾值?

用緊filco 茶軸同model m 希望買埋HHKB 解毒以後吾使買

Filco 無相
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公司裝備
不過大家都唔認識呢隻鍵神, 成日行埋黎就問我乜軸, 我都唔識點答
最近公司都多左人帶青軸番黎玩, 岩岩我最frd果個同事新買左成套razer rbg

但講真, 都係比唔上realforce

不過hhkb真係唔係本人鐘意, 答唔到巴打問題
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公司裝備
不過大家都唔認識呢隻鍵神, 成日行埋黎就問我乜軸, 我都唔識點答
最近公司都多左人帶青軸番 ...
bbqaaq 發表於 2015-9-8 10:01

我喺公司用ibm 同個同事青軸鬥嘈

我之前都係經代購買
雖然平過香港一截
但如果自己喺amazon jp訂
再用jshopper轉運番來
價錢一定會更加平

http://www.amazon.co.jp/PFU-Keyb ... 2&keywords=hhkb
就咁睇第一頁都已經搵得齊
kb+幾粒kc+手提袋+防塵蓋
都只係3萬yen左右
連埋運費大約$2400以內
喺香港冇可能買得到

通常揀番Amazon.co.jp が販売、発送します
信心會大d
因為有咩問題都可以直接搵番amazon
黑/白kb都係21800yen左右
amazon仲平過其他賣家

通常揀番Amazon.co.jp が販売、発送します
信心會大d
因為有咩問題都可以直接搵番amazon
黑/白kb都係21800y ...
JayHon 發表於 2015-9-8 11:42

c 兄多謝你咁詳細嘅答覆, 想問如果咁訂, 幾耐島寄到手上?

c 兄多謝你咁詳細嘅答覆, 想問如果咁訂, 幾耐島寄到手上?
Goodboi 發表於 2015-9-8 12:14

一個星期內就會送到
你可以問吓jshopper先
之前我喺amazon jp訂咗個shaver
佢係用順豐送既
你可以自己去鋪頭拎
會快過送去你屋企一,兩日