[鍵盤] 原廠LENOVO KEYBOARD邊度有得買

想買返隻LENOVO 原廠KEYBOARD, 請問大家知唔知邊度可以搵到?

Lenovo online shop 有, 不過你睇完價錢, 應該唔會想買
淘寶 search 下應該唔難搵

http://shopap.lenovo.com/SEUILib ... 9D18148731559AF4603

呢款好似新高登有
都算幾好打的

回覆 2# rabbit82047

嘩真係幾拿利, 我都想TAOBAO, 但好驚買左D A貨返黎..

回覆 3# moliuguy

係? THANKS CHING, 過幾日去搵下先.

回覆  rabbit82047

嘩真係幾拿利, 我都想TAOBAO, 但好驚買左D A貨返黎..
266366 發表於 2015-9-26 22:10

A 貨, 番新, 咩到有
成色都算數, 最煩係用兩日死左, 然後叫你寄番去退貨

回覆  moliuguy

係? THANKS CHING, 過幾日去搵下先.
266366 發表於 2015-9-26 22:10

不過好似唔包work, 同成色都幾麻麻

肥花同阿虎都有人放類似kb, 可以考慮下

A 貨, 番新, 咩到有
成色都算數, 最煩係用兩日死左, 然後叫你寄番去退貨
garnett_v 發表於 2015-9-26 22:11

Thanks Ching.  所以我都PERFER 見到實物先買, 安心D!!

lenovo 出左機械鍵盤....都係$199人仔....

lenovo 出左機械鍵盤....都係$199人仔....
free6836 發表於 2015-9-27 01:13

d 評好似一般般,建議睇定d