[開箱] US$50 平玩Logitech G710 機械鍵盤

Logitech G710 Blue, 老美black friday US$50, 平平地試下玩機械鍵盤, 取代舊Logitech MK710 (又係710!?).
手感真係好很多, 但暫時有兩樣唔慣, 1/ 經常按錯ESC (以前ESC在左上角, 現在左上角係G1), 2/ 有點吵 (新手用機械鍵盤怕吵要考慮brown 軸)

藍軸

要插雙USB 頭

xmas 亮燈, 四級光度, 最光好刺眼, 獨立鍵可調光度, 一半光度剛好

送硬膠手托, 但都係用返本來個軟手托
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

支持開箱

師兄幾號落既?

Logitech G710 Blue, 老美black friday US$50, 平平地試下玩機械鍵盤, 取代舊Logitech MK710 (又係710!?).
...
java2 發表於 2015-12-5 16:37

ching 真快手 我要等我fd拎返hk haha

有點吵 u can add o-ring like g710+ , it comes with o-ring on all keys

唔係要
插雙USB 頭 而係一個係延長線

ching 真快手 我要等我fd拎返hk haha

有點吵 u can add o-ring like g710+ , it comes with  ...
benny8888 發表於 2015-12-6 01:04

好似有Ching講過嗰o-ring會影響手感

可惜入唔到
呢幾日減左, 不過都無咁平...

好似有Ching講過嗰o-ring會影響手感
moonless 發表於 2015-12-6 04:01

有小小, but u can go try try ga haha wan chai 電腦城二樓有g710+ try

請問個o-ring去邊度有得買?

oring
https://item.taobao.com/item.htm ... &_u=67g18sa7356

其實普通野黎
不過又唔係間間5金都有

原來係咁, 但佢兩條線撈埋一條冇得拆走, 唔拆就半天吊,  都係插埋算, 反正MB后面大把USB port.

唔係要
插雙USB 頭 而係一個係延長線
kkiikkii 發表於 2015-12-6 01:21