[滑鼠] Mionix Naos 7000 HKD 4XX 抵唔抵玩?

落埸試過同brand既5000, 佢尾指既托位整得幾fit, 而且本身又夠大隻, 但見到個價有d貴, 就算同外形既7000亞馬信都賣緊3xx-4xx, 諗緊買隻2xx既a貨IE3.0 用還是呢款好, 有冇師兄有好提議? Thx

razer da or rival

razer da or rival
a1111777 發表於 2016-4-3 20:33

razer da 買燈多過買mouse
想要個形我寧願你買個隻ROG Gladius好過

落埸試過同brand既5000, 佢尾指既托位整得幾fit, 而且本身又夠大隻, 但見到個價有d貴, 就算同外形既7000亞 ...
mye15 發表於 2016-4-2 11:21 PM

師兄, 幾時會係亞馬信入隻7000? 落埸試過隻7000, D托位整得幾fit幾舒服, 諗緊買隻7000, 有冇師兄會有興趣一齊買? Thx

師兄, 幾時會係亞馬信入隻7000? 落埸試過隻7000, D托位整得幾fit幾舒服, 諗緊買隻7000, 有冇師兄會 ...
siusiupin 發表於 2016-4-7 01:08

由於budget所限,加上手頭上隻ie3.0近排生性咗,double click無咁嚴重,所以計劃無限期押後

razer da 買燈多過買mouse
想要個形我寧願你買個隻ROG Gladius好過
b2st_backup 發表於 2016-4-4 12:11

呢隻同G700s比邊隻大的?

呢隻同G700s比邊隻大的?
laicphk 發表於 2016-4-10 02:16

應該G700s比起razer da同 rog gladius大
同mionix naos比就差唔多size

應該G700s比起razer da同 rog gladius大
同mionix naos比就差唔多size
b2st_backup 發表於 2016-4-10 06:44

有冇咩Mouse好似G700s 咁大/大過佢推薦?

有冇咩Mouse好似G700s 咁大/大過佢推薦?
laicphk 發表於 2016-4-10 19:14

本人手細 對大mouse無咩研究
但係mionix naos, G400s相對黎講幾人體工學 幾好揸
大手既話steelseries sensei, Roccat kone XTD都ok
但係個d多掣 MMOmouse真係唔太推薦
最緊要你自己鍾意

師兄, 幾時會係亞馬信入隻7000? 落埸試過隻7000, D托位整得幾fit幾舒服, 諗緊買隻7000, 有冇師兄會 ...
siusiupin 發表於 2016-4-7 01:08 AM

有冇其他師兄, 有興趣係亞馬信入7000可以一齊買thx