[滑鼠] Logitech G900 Chaos Spectrum 開箱

隻Mouse個包裝好細盒,裡面就無咩配件

但隻Mouse攞上手後覺得好輕身,好好手感,而佢個軟件好清晰,好過ASUS軟件多多聲
雖然價錢好貴,但覺得隻Mouse做工唔錯,係有誠意之作

全家幅

哇...好有米
其實我比較對你隻spatha有興趣
有冇開箱文?

呢隻行有線?

本來對依隻有興趣,但佢內置電,賣到咁貴都唔造個充電座,要插線充電,死蠢設計

哇...好有米
有冇開箱文?
xrayhk2015 發表於 2016-4-24 02:10

我見好多師兄都有開箱文

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPad

呢隻行有線?
Tong05 發表於 2016-4-24 02:45

有線無線都得

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPad

本來對依隻有興趣,但佢內置電,賣到咁貴都唔造個充電座,要插線充電,死蠢設計 ...
jackmm101 發表於 2016-4-24 03:28

我同意你講法,我都覺得差電係幾煩,要抆條線出黎,而家隻隻高階mouse都有差電座

有線你線都得

hiupang 發表於 2016-4-24 12:03

即係好似g700s咁?

又係要用線充電 但係無電池

哇...好有米
有冇開箱文?
xrayhk2015 發表於 2016-4-24 02:10

Spatha 好多師兄都開左箱啦... 包括小弟

隻Mouse個包裝好細盒,裡面就無咩配件

但隻Mouse攞上手後覺得好輕身,好好手感,而佢個軟件好清晰,好過ASUS ...
hiupang 發表於 2016-4-23 22:07

詳細希望!