[滑鼠] 入左隻 G700s, 但覺得好重, 有冇輕 d 既推介?

入左隻 G700s 一星期, 但覺得好重, 有冇輕 d 既推介?
其實我唔洗多 function, 除左 left and right click, 我只係想要多 2 個製可以 set backward/forward

咁基本既功能,上淘寶買隻十幾蚊滑鼠都做到吧。Logitech用飛輪既滑鼠普遍都重D。

咁基本既功能,上淘寶買隻十幾蚊滑鼠都做到吧。Logitech用飛輪既滑鼠普遍都重D。 ...
leave 發表於 2016-5-6 23:05

有冇大牌 options?

插翻條 USB 線就不需電池?
toylet 發表於 2016-5-6 23:29

而家就係咁, 不過都係有少少重......... 而且有條線唔方便

入左隻 G700s 一星期, 但覺得好重, 有冇輕 d 既推介?
其實我唔洗多 function, 除左 left and right click,  ...
alanhippo 發表於 2016-5-6 23:00

而家仲買 G700s... 緊係買 G900... 勁輕

有無落法碼?
粒電已被取出?
toylet 發表於 2016-5-6 23:43

我自己冇落, 會係邊度落?
已取電

有冇D 80/90g 既 mouse

我自己冇落, 會係邊度落?
已取電

有冇D 80/90g 既 mouse
alanhippo 發表於 2016-5-7 00:59