[其他] 2000 F_n 買mouse退換問題(今日收到通知更換)今晚會有開箱

今日CS個面打過比我,其實係文字上誤會,壞hardware嘅會換,但同樣問題嘅話先係去代理(EG 好似我個個問題),我都明retail個角色係有D尷尬

啱啱原廠confirm左係hardware問題,但2KF試左成日都仲要等到聽日先打比我- -
點都好真心多謝原廠係咁幫我,好盡心

一定唔會出過張新單 計第一次出張單7日內 講真2K搵唔到原因你都係去代理好過

啊,原來而家買嘢重有地方買完唔係7日內有壞直接一換一。唔好講話退返現金。一換一都唔做,咁小弟而家先知要提防去呢間店買嘢。佢重要所有嘢都價錢稍高。

我唔係話間舖唔好,可能能係個代理太差,做唔到咁好俾個客都唔定。

啊,原來而家買嘢重有地方買完唔係7日內有壞直接一換一。唔好講話退返現金。一換一都唔做,咁小弟而家先知 ...
ntony 發表於 2016-5-9 00:36

讚成, 7日有壞都唔一換一, 真係唔想幫襯

啊,原來而家買嘢重有地方買完唔係7日內有壞直接一換一。唔好講話退返現金。一換一都唔做,咁小弟而家先知 ...
ntony 發表於 2016-5-9 00:36

我都怕怕,上次去歪都,都有得直接一換一,以後應該吾會再係2000F_N買野......................好彩原廠都係咁幫我跟緊

如果買 steelseries rival 100
有無提供最好去邊買

係去到即場試到有壞都無得一換一? 定係佢話要拎番去office 試到有壞先一換一先?

我都怕怕,上次去歪都,都有得直接一換一,以後應該吾會再係2000F_N買野......................好彩原廠 ...
coffeemichael 發表於 2016-5-9 10:16

唔使試即換 ?

2000fun都係代你去換貨(check壞)
等佢點講先再下一步啦!
去代理又要行多次!

唔使試即換 ?
garnett_v 發表於 2016-5-9 11:54

佢話即場試吾到,要返office試,有壞一換一,但換返黎再壞就要自己去代理,無得再換,歪都係係鋪直接試