[其他] 想問下Corsair 既K70 RGB

我見官網有兩隻版本.....想問問其實有咩分別, 謝謝

1) K70 LUX RGB
2) K70 Strafe RGB

我見官網有兩隻版本.....想問問其實有咩分別, 謝謝

1) K70 LUX RGB
2) K70 Strafe RGB ...
FortuNE622 發表於 2016-5-28 14:24

K70 係K70 ,Strafe 係Strafe ,唔同型號
K70 LUX 我就唔sure 有咩唔同

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

回覆 1# FortuNE622

K70 LUX RGB 代表係k70 rgb 用青軸咁解
1 同 2個分別就係個造工唔同 1係鋁底咁 無上蓋design 有volume wheel  2呢就係膠面 有蓋 但係就有塊白plate向到 d燈比k70 rgb更加光 同埋strafe 會送fps同moba幾粒keycap咁

K70 係K70 ,Strafe 係Strafe ,唔同型號
K70 LUX 我就唔sure 有咩唔同

via HKEPC Ionic Reader v ...
fss003124 發表於 2016-5-28 15:04

原來K70 還K70 , Straft就還Straft 唔叫做K70 @@ 原來如此

THanks

回覆  FortuNE622

1 同 2個分別就係個造工唔同 1係鋁底咁 無 ...
michaelyiu10 發表於 2016-5-28 15:16

唔該你呀~~ 睇倒兩者分別了^^" 麻煩晒詳細解答

1 同 2個分別就係個造工唔同 1係鋁底咁 無 ...
michaelyiu10 發表於 2016-5-28 15:16

想問多條問題, 見K70 有GAMING同唔GAMING , 其實係咪只係Logo問題...@@, 見下圖

lux keycap 字體同字體大小都唔同

回覆 6# FortuNE622

而家大貨應該轉左Logo
下面個隻應該係lux黎 因為佢用左strafe 個套keycap 字體唔同左 我上面都講少左呢個point

而家大貨應該轉左Logo
下面個隻應該係lux黎 因為佢用左strafe 個套keycap 字體唔 ...
michaelyiu10 發表於 2016-5-29 14:07

lux keycap 字體同字體大小都唔同
星巴克 發表於 2016-5-28 18:42

謝謝2位~~~~ 幫了我很大忙

大字體靚很多:)