[開箱] 非常Gamer 向的多餘野

其實一來呢隻野已經出左好耐, 二來網上都唔少評測, 所以恕小弟偷懶省略詳細玩後感..
先來一張圖, 開post 兼試效果..
盒面.. 有別於街貨個packing..

For Gamer, By Gamer.. 但其實我諗到有Gaming 以外既用途

信仰之書.. 原來Store Exclusive 係寫RazerStore Classics..

繼續..
老實講個包裝同Filling 真係grand 好多.. (貌似)

外貌上同普通版一樣, 但其實佢係Stealth 版.. 書仔都唔同.. 信仰貼紙都係一樣, 所以就唔show 喇..
買佢既原因只係因為我唔係一個住, 大概打機/做野時都要顧及屋企人既感受, 二來其實我麻麻D click click聲

冇錯了, 係Razer Orange..

都係要拆晒, 因為個人習慣上會加O-ring..

Close up 1-2-3...
據聞上面塊膠會好易甩膠, 小弟係手汗友一名, 就試下佢..

20 keys 好似好多咁, 打機就好似多左少少既, 不過Ps/Ai D Shortcut 仲多啦..

極敏感既8方向棍棍, 加2粒類似mouse 微動既制..

擺好左個陣喇... 我諗個舊Synapse 都有排我舞...

==未完==睇情況吧...

想買...

用梗有三個月,覺得唔錯

8方向棍 做5做到滑鼠果種上下左右?

多少銀兩?

順回..
#2: 我都想左幾個月, 其實隻野出左幾年, 仲要revise 過幾次, 上網都少人講呢隻版本..
#3: 其實冇實物試, 少少驚會唔會手太細用唔到, 不過有得校位上手唔錯幾舒服, 係要比D 時間玩個Synapse set marco / key combination..
#4: 以我所見, 冇.. 留意其實佢個棍棍唔係analog 個隻, 係類似mouse click 既微動, 而且佢太敏感, 所以我只係set 四方向..
#5: Razer Store 訂999, 我知街買應該唔洗呢個價, 但冇Stealth 版我唯有上網買..
#6: 知道, G13 嘛, 不過一來大舊(闊身), 二來試過D 制擺位有D怪..

我都想搵隻咁上下嘅嘢,但要係 office向嘅實用嘢
最好唔好咁貴添

回覆 8# CMZ

其實我原本都係諗住搵隻玩味冇咁重既.. 不過又好似冇個有咁多粒制比我map 同埋有macro..
不過RAZER D 野唔平, 但衰在佢又啱手咁下衰鬼丫嘛..

其實呢舊野用來做乜
有冇人可以解釋下
PS.窮丁未玩過