[滑鼠] Logitech MX Master

純分享
上個星期Left Click sudden death,上上下網突然冇晒反應,但其他制完全正常
平時都冇打機,只係for imac 文書用,估唔到仲衰過M705,一年未夠,連Double Click先兆都冇就死o左
好彩仲有一個月先過保,拿拿林拎去冠X,check都冇check就一換一

反而我隻舊o既M705跟網上教學整返個銅片就冇double click了

P.S. 冠X做保養條女,打上去問係唔係佢代理(買時冇代理貼紙),d 態度悔氣到好似我問題咁
上到去西面西到好似死老豆咁款(應該係同一人,把聲一樣),reception有張紙寫冇人就㩒鐘,我㩒鐘佢一出o黎就妖,咩事呀

如果唔係為o左logitech個飛輪,我諗我早就轉o左台了!
新Mouse 得一個月保,唔知可以捱到幾耐

Logitech HK 真係唔掂,之前仲差啲想買

Logitech 冠_保養撇除CS嘅態度之後其實係無人能及
你諗下香港而家有邊間代理保養係check都唔check就直接換新貨比你

祝Ching好運
條女親戚到??

祝Ching好運
條女親戚到??
danapp 發表於 2016-6-25 22:08

條女有禮貌你先驚
次次都係咁既樣

Logitech 冠_保養撇除CS嘅態度之後其實係無人能及
你諗下香港而家有邊間代理保養係check都唔check就直接換 ...
losiukit1 發表於 2016-6-25 21:40

冇錯 check都唔check就直接換
最近死左隻G300係極力勸告下都肯比我+$$
我會考慮買多D SANDISK 冠恆保算係比較安心

回覆 5# sigma
可能要見到明星咁,吳_祖呢類形型男先可以比到禮貌?

條女有禮貌你先驚
次次都係咁既樣
sigma 發表於 2016-6-25 22:22

咁耐都無炒到已經少見

冇錯 check都唔check就直接換
最近死左隻G300係極力勸告下都肯比我+$$
我會考慮買多D  ...
louis3412 發表於 2016-6-26 00:14

+$$?
可以加錢換其他型號?
咁你最後換咗咩?

+$$?
可以加錢換其他型號?
咁你最後換咗咩?
losiukit1 發表於 2016-6-26 12:42

一開始佢拎部G300S比我 我話G300S已經"過左產品週期",即係停左產
(當然佢地係度話香港未叫停產 然後我又話唔想用果代D國產微動 下略)
我指台灣人極多數G300壞左微動都係得到某"新一代"產品(當然有RP極好的例子直接被升級)
惟有充滿"耐心"咁"極力勸告"下都肯比我"+$"換"新一代"產品
不過"產品"未有貨未到手 現階段唔可以講住(EPC有齊各代理既職員)